martes, 18 de septiembre de 2012

VISITA PREPARATÒRIA A SUÈCIA


VISITA PROJECTE COMENIUS A SUÈCIA

Dimecres 12 de setembre i fins diumenge 16, dos professors del nostre centre, David Bautista i Mercedes de Villegas, vàrem anar a  Suècia per fer una Visita Preparatòria de projecte Comenius en col·laboració amb altres instituts europeus de Ginebra (Suïssa), Mo i Rana (Noruega),  Skövde (Suècia), Parma (Itàlia) i Opava (Txèquia).
Volem agrair a l’institut suec la seva hospitalitat i les atencions rebudes. Ens em sentit com a la nostra casa. La visita, la qual va estar molt enriquidora per a tots, va servir per planificar amb detall el projecte que volem fer els propers dos anys. Ara aquest projecte s'haurà de presentar a les autoritats de la Comissió  Europea.

Mentrestant,i perquè els alumnes, pares i mares nous puguen fer-se la idea de què representa un projecte Comenius, adjuntem la direcció del blog de l’últim Comenius que s'ha fet a l’institut (2009-11): http://schoolintegrationengine.blogspot.com.es/


Per aquest any farem tot allò que es puga per tal de repetir l'intercanvi amb el Västerhöjd Gymnasiet de Skövde que vàrem fer el curs passat.

sábado, 8 de septiembre de 2012

PROGRAMA VISITA IES CAMPANAR LÜNEBURG

La professora Na Antje Frels ens ha enviat el programa d'activitats a realitzar quan el nostre grup de l'intercanvi amb Alemanya els visite a la ciutat de Lüneburg aquest mateix mes de setembre. Un programa molt interessant que pujarem al blog de l'intercanvi amb Lüneburg proximament.

jueves, 6 de septiembre de 2012

REUNIÓ INTERCANVI ALEMANYA


Gymnasium Ödeme 

File:AmSande.jpg 
Es comunica als alumnes, els quals participen a l'intercanvi amb el Gymnasium Ödeme de Lüneburg, que tindrem una reunió informativa a la Sala d'Usos Múltiples de l'institut el proper Dimarts, 18 de setembre a les 18.00 hores.